Et øjeblik med Solen på Planetstien

En vandring fra Solen, forbi Merkur, Venus, Jorden og videre

Kystvandring er det meste af tiden en vandring tæt på vandet, men udenfor København gav en enlig stejl og meget stor høj en særlig chance – Øverst ventede solen, som starten på en af de særlige planet-stier, hvor planeterne er placeret i landskabet, skaleret i størrelse, relativt, så man kan fornemme de store forskelle og enorme afstande imellem dem til fods

Vandrer på vej op ad bakke mod Solen
På vej op ad bakken til starten på Planetstien

Jeg hang ud et øjeblik i Aprils kolde vind lige ved siden af Solen, der var større end jeg kunne holde rundt om den. Istedet sad jeg med min vandflaske og kiggede, fra højen og ud over StorKøbenhavn og ind mod Rådhuspladsen, hvor jeg var startet min 2000km. vandring rundt om Danmark fra, nogle få timer tidligere.

De næste km. ville jeg komme forbi, først lille bitte Merkur, så Venus, så Jorden, alle tre på størrelse med ærter, og hundreder af meter fra hinanden… og som jeg fortsatte til fods kom jeg forbi stadig fjernere planeter, Neptun først en hel time senere,  for derefter at  forsætte min vandring ud i verdensrummet, videre mod Ishøj