Vandring rundt om Danmark

Til fods langs kyststien – rundt om Danmark

Planlagt rute for en vandring rundt om Danmark – som et led i projektet for en samlet Dansk kyststi startede jeg en 2000km. vandring rundt langs kysten fra København i April 2015. En vandretur i etaper, hvor jeg vil researche og undersøge mulighederne og stemningen, samt søge støtte til at skabe en samlet national kyststi  rundt om Danmark

Kort over vandring rundt om Danmark
Min Research Vandring rundt om Danmark, – overblikskort

For bedre at forstå og researche mulighederne for at opbygge en samlet dansk kyststi er jeg startet ud på en længere vandring, der først vil gå ned langs østkysten af Sjælland, til Møn.  Herefter videre over Gedser, Lolland, Langeland, Fyn og videre over Als og ad Gendarmstien og langs grænsen ud til Vadehavet.

Næste del vil være en vandring langs først Vadehavet, så Vesterhavet op til Skagen, videre ned langs Kattegat og den Jydske Østkyst til Mols og over til Sjælland tilbage til København langs vandet.

Jeg justerer løbende hvilke stier og forløbet, som jeg lærer mere om hvad mulighederne er. Men har lavet en forløbig estimeret længde på min vandring rundt om Danmark på 2000 km.

Imellem mine vandringer langs de Danske kyster vil jeg arbejde videre med at formidle muligheder og interviewe både kritikere og de positivt stemte for at skabe en samlet Dansk kyststi